Hasiaci klin PH - DEFENSIVE 150 cm
Dostupnosť: skladom (expedícia do 7 dní)
Kód: vv 370/150
Značka: Pavliš a Hartmann
Moderný hasiaci prostriedok znižujúci škody na majetku spôsobené vodou.
Hasiaci klin PH - DEFENSIVE 150 cm
Hasiaci klin útočný sa skladá z telesa klinca z nerezovej ocele, z hrotu, ktorý má po obvode proti sebe na každej strane 12 dier s priemerom 1,6 mm, guľového uzáveru a vtokového hrdla, ktoré je osadené Ms spojkou D25 na tlak 40 barov.
Guľovým uzáverom možno uzavrieť alebo otvoriť hasiaci klinec. Tento hasiaci klin je určený na striekanie vodou priamym nástreškom hmly.
Manipulácia s klincom len v ochranných rukaviciach
Pri použití klinca v uzavretom priestore postačí vytvoriť otvor vo dverách, okne, v streche, a pod., bez vstupu do haseného priestoru vodnou hmlou likvidovať požiar. Toto je výhodné z hľadiska bezpečnosti zasahujúceho personálu a ďalej nedochádza k prístupu vzduchu do požiariska. Vzhľadom na použitie cca 70 l vody za minútu dochádza k úplnému vypareniu tejto hmloviny a tým sa minimalizujú druhotné škody na majetku.
Klin neslúži na vytvorenie otvoru do tvrdých materiálov (murivo, betón, kameň, drevo a pod.). V týchto materiáloch je bezpodmienečne potrebné najskôr zhotoviť otvor potrebného priemeru (napr. vyvŕtaním alebo pomocou kladiva) na následné použitie klincov.
Dodávame v dĺžkových prevedeniach 55 cm, 100 cm a 150 cm
Dĺžka | 55 cm 100 cm 150 cm |
Hmotnosť | 1,5 kg 2,1 kg 2,6 kg |
Materiál | nerezová ocel |
Výška | 21 cm |
Šírka | 10 cm |
Maximálny tlak | 40 bar |
Vzhľadom na nízku spotrebu vody, iba 70 litrov za minútu pri tlaku 6 barov na tryske, znižuje vzniknuté škody na majetku spôsobené vodou.
Manipulácia s klinom je prípustná len v tlaku a ťahu. Klin nesmie byť namáhaný na ohyb. (Páčenie)
Potrebujete veľkoobchodnú ponuku? Kontaktujte nás tu.
Vyberajte z podobných produktov
Český výrobca
Expresné dodacie lehoty
Záručný a pozáručný servis
Profesionálne poradenstvo
Pavliš a Hartmann Slovakia s.r.o.
Varšavská 29 (mapa)
831 03 Bratislava
Slovenská republika
O nakupovaní a účte
Čo by ste mali vedieť